Notkuvan pitopöydän antimet oli valmistettu talkoovoimin. Tarjolla oli kalaa, lihaa, uunijuureksia, salaatteja ja pikkelssejä sekä jälkiruokana puolukkarahkaa.
Kaikissa hienoissa juhlissa järjestetään myös arpajaiset. Näissä juhlissa arvat eivät maksaneet mitään; nimi vain lappuun, lappu purkkiin ja arpajaiset pääsivät alkamaan. Palkintoja oli niin paljon, että arvontaa jouduttiin jatkamaan toisella kierroksella.
Puolukkarahkan jälkeen oli vuorossa kahvipöytä ja tietenkin kakku. Hahkija ry:n perustamiskokous pidettiin 16.12.2010, joten 1-vuotiskakku oli paikallaan.
Ja lopuksi oli tiedossa tarkoin varjellun salaisuuden julkituominen. Sokerina pohjalla vuoden 2011 Hahkijaisen esittely: Maija Volanen! Vuoden Hahkijainen sai muistoksi nimityksestä pronssisen Kalevan Karhu- rintakorun, jonka luovutti yhdistyksen pj. Carita Salmari.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti