lauantai 19. marraskuuta 2011

Maggaraa!


Makkaramassat ovat valmiit. On koneen kasaamisen aika.


Yhdistyksen puheenjohtaja Carita asentaa luonnonsuolen täyttöputkeen. Homma sujuu, tätä on tehty ennenkin.


Makkaramassan pursottaminen ei ole niin helppoa kuin luulisi. Pieni harjoittelu alkaa tuottamaan tasakokoisia makkaroita.


Valmis kieppi kanimakkaraa.


Kalamassaa ei pursotettu suoleen vaan se rullattiin kelmuun keittämisen ajaksi.


Unohtuivatkohan nämä makkarat pistellä ennen keittämistä? Näyttää olevan hieman painetta.


Seitsemän erilaista makkaraa; kani-, kana-, riista eli hirvi-, ryyni-, lammas-, kala- ja chorizomakkara. Nyt jokainen pääsi maistelemaan mikä on oma suosikki.


Maggarapäivä oli tarkoitettu vain jäsenille. Kaikki yhdeksän osallistujaa saivat kotiinviemisiksi viisi kiloa tuhtia tavaraa. Ilman yhtään E-koodia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti